top of page
Albafert

Firma ALBAFERT SH.P.K.  u krijua ne vitin 2016  me qender ne Sarande duke patur si objektiv thellimin dhe ngritjen ne nje nivel me te larte te perpjekjeve 20 vjecare te firmes Albaseed ne sektorin e ushqimit te bimeve.

Sot firma Albafert zoteron nje pakete te plote produktesh per ushqimin e bimeve dhe perfaqeson ne Shqiperi disa nga firmat me prestigjoze te botes ne kete sector, sic jane: HAIFA (Izrail), TRADECORP SA (Spanje), PHYTOTHREPTIKI (Greqi),  FUTURE ECO, DISPER (Spanje), ALBION LABORATORIES (USA), etj.
Nje tjeter aktivitet i rendesishem per firmen Albafert eshte kultivimi perpunimi dhe amballazhimi i bimeve medicinale, kryesisht i cajit temalit (Sideritis Raeseri dhe Sideritis Scardica) ne zonen e Shqiperise se jugut ( Mali i gjere, Gjirokaster). Me shume hollesira per cajin e malit do te gjeni ne faqen e internetit : www.flavoursmountaintea.com.


VIDEO e Kompanise
INTERNATIONAL CORNER
Agro_WORLD News

 

New Organic Certification
for DISPER

Most of the DISPER products have just received the Sohiscert certification which guarantees their use as suitable in organic farming.

bottom of page