top of page

Mangan(Mn) i tretshem ne uje i kelatuar me EDTA: 6% p/p

Zink i tretshem ne uje i kelatuar me EDTA: 8% p/p

Intervali i pH qe garanton stabilitet te mire te faktorit kelatik: 4-9

 

Tradecitrus eshte nje kelat i manganit me zink me EDTA i formuluar ne mikrogranula me  tretshmeri te larte.

Keshillohet  te perdoret per trajtime gjethore , ose nepermjet sistemit te vaditjes per te korrigjuar mungesen e manganit dhe zinkut ne te gjitha kulturat dhe tipet e terrenit.

 

DOZAT DHE MENYRA E PERDORIMIT

Sperkatje gjethore:

Doza e pergjithshme:0,5-1,5 kg/ha per cdo perdorim ne momentin e shfaqjes se simtomave.

Agrume: 3-5 trajtime me doze 150-200gr/100 litra uje, nga faza e para- lulezimit deri ne fillimin e rritjes se frutave.

Peme frutore: 1-1,5 kg/ha 2-3 here gjate gjithe ciklit.

Perime: 1-1,5 kg/ha pas krijimit te aparatit gjethor.

Kultura barishtore: 1 kg/ha ne fazat e para te zhvillimit.

Lule: 1-1,5 kg/ha ne fillim te sezonit.

Me sistemin e vaditjes

3-5 kg/ha gjate gjithe ciklit vegjetativ.

Hidroponi

Doza e pergjithshme: 0,5-0,75 kg/1000 litra uje. Pregatisni nje solucion baze 100 here me te koncentruar  dhe perdorni 1 liter nga ky solucion per cdo 100 litra uje vaditjeje. Perdorni dozat e medha gjate periudhes se zhvillimit intensiv te bimeve.

PERZIERJA

Tradecitrus perzihet me shumicen e plehrave dhe pesticideve, duke perfshire dhe ato me reaksion acid. Keshillohet nje prove e vogel para se te bejme perzierje te reja me preparate te ndryshme.

 

PARALAJMËRIMET, PERDORIMI DHE RUAJTJA

Mbajeni larg femijeve. I rrezikshem ne rast se pihet. Kur bie me kontakt me lekuren ose syte te  shplahet   me uje te bollshem.

Rruajeni ne ambient te fresket dhe te thate per te evituar temperaturat ekstreme.                          

Mos hidhni shishet ne ambjent.

 Mos hani, pini ose tymosni kur përdorni kete product.

 Mbajeni vetëm në enë origjinale. Përdorin produktin sipas udhëzimeve te etiketes. Në rast  dyshimi,  ju   lutemi  kontaktoni me  tekniket e firmes dhe agronomin e zones.Perdoreni vetem kur  eshte i nevojshem. Mos tejkaloni dozat e rekomanduara.

PERDORET NE BUJQESINE BIOLOGJIKE

 

            PRODHUES:  TRADECORP SA SPANJE

Produkte speciale per ushqimin e bimeve

TRADECITRUS

Tradecitrus

EC FERTILIZER
Perzierje mikroelementesh mangan(Mn) dhe zink(Zn)

PERMBAJTJA (NE PERQINDJE P/P)

bottom of page