top of pageSINTEZA
Lende organike 14,9%  p/p

Aminoacide te lira 7,0%   p/p

Azot total 5,6%   p/p

Fosfor(P2O5) 5,3%   p/p

Potas(K2O)  3,7%  p/p

Molibden(Mo) 0,12% p/p


Ruter AA eshte nje stimulant me veprime te shumefishuara qe ndikon si ne pjeset nentokesore dhe ne ato mbitokesore te bimeve.

Permban aminoacide te lira te cilat ndikojne direkt ne ushqimin e bimeve.

Perdorimi i Ruter AA  sjell shume avantazhe pozitive tek bimet.Disa nga ato jane:

  1. Zhvillimi i sistemit renjor

  2. Permiresimi i lidhjes se frutave

  3. Shtimi i sintezes se proteinave ne organizmin bimor

  4. Mbeshtetje te pergjithshme te funksionimeve fiziologjike te bimeve

  5. Ndihmon ne menyre direkte ne sherimin e indeve bimore te prekura nga semundjet dhe ndihmon ne thithjen e elementeve ushqyes dhe mikroelementeve.

Perdorimi i Ruter AA keshillohet te behet kur duam te ofrojme nje mbeshtetje te pergjithshme tek bimet si ne rastet e stresseve,demeve nga te ftohtit, bresherit, semundjet, insektet etj.

 

UDHEZIME  PERDORIMI
Trajtimi i pare me  Ruter AA ehte mire te behet ne fillim te kultivimit. Tek pemet ne fillim te vegjetacionit te ri dhe tek kulturat njevjecare ne mbjellje dhe ne trapjantim. Trajtimet  e mevonshme behen ne fazen e zhvillimit maksimal tek kulturat njevjecare dhe ne faza stressi tek pemet.

PERIME:

3-4 sperkatje gjethore me 300-500 ml/100 litra uje .Me sistemin e vaditjes 700-1000 ml/dynym

 

PEME DHE VRESHTA:

2-3 sperkatje me 250-300 ml/100 litra uje. Me sistemin e vaditjes 700-1000 ml/dynym

 

LULESHTRYDHE: 4-5 sperkatje me 400-500 ml/100 litra uje. Me sistemin e vaditjes 700-1000 ml/dynym

 

PERZIERJA

Ruter AA  mund te perzihet me shumicen e plehrave dhe pesticideve pervec vajrave minerale,squfurit,preparateve me baze bakri,si dhe atyre me PH te larte. Keshillohet te behet nje prove e vogel para perdorimit.

KUJDES  Ruani amballazhin larg femijeve. I rezikshem ne rast se pihet.Ne raste kontakti me lekuren dhe syte shplahuni me uje te bollshem. Ruajeni ne ambjent te fresket dhe te thate.Mos tejkaloni dozat e sugjeruara.

PERZIEJENI MIRE  PARA PERDORIMIT.
 


 PRODHUES:   TRADECORP SA, SPANJE

Produkte speciale per ushqimin e bimeve

RUTER AA

Ruter AA

 STIMULUES N.P.K  ME LENDE ORGANIKE, MOLIBDEN  DHE AMINOACIDE

bottom of page