top of page

Produkte speciale per ushqimin e bimeve

CORN 24-15-10 + 4 AM + TE

CORN 24

( 1% Zn,  0,2% B,  0,5% Fe,  0,5% Mn,  0,02% Cu)

PLEH GJETHOR  I SPECIALIZUAR PER MISRIN
Eshte studiuar ne baze te nevojave absolute te bimes se misrit ne makro dhe mikroelemente, me qellim rritjen e prodhimit per koker dhe silazh.
Ka funksion te dyfishte,  ushqyes dhe biostimulant.
Sheron karencat e mikroelementeve dhe lufton ndjeshem ” stressin” e bimeve.
Rrit metabolizmin e bimeve dhe  efikasitetin e perdorimit te azotit.
Ushqen bimet , rrit permbajtjen e proteinave, permireson ''stay green''.
DOZAT DHE MENYRA E PERDORIMIT:
Doza e rekomanduar eshte 500-1000 gr/100 litra uje ne fazat e para te zhvillimit te misrit , i vecante ose bashke me herbicidet. Nderhyjme ne oret e fresketa te dites.
 
PARALAJMERIME :
CORN  perzihet me te gjitha plehrat dhe pesticidet , duke perjashtuar vajrat minerale, produktet qe permbajne kalcium  dhe preparatet e bakrit. Ne perzierjet me produktet e ndryshme perdorim dozen minimale. Ne perzierjet me produkte te panjohura bejme nje prove me  sasi te paket.
*Krijon lidhje kelatike me EDTA.
bottom of page