top of page

PERZIERJE MIKROELEMENTESH CHELATIKE EDTA

 

 

SINTEZA

L- aminoacide te lira 2%

Hekur (Fe) 6% EDTA

Mangan (Mn) 2,5% EDTA

Zink (Zn) 1,2% EDTA

Baker (Cu) 0,6% EDTA

Bor (B) 0,5% 

Molibden (Mo) 0,4%

Cobalt (Co) 0,02%

 

ECOQUEL mikromix eshte nje perzierje mikroelementesh ne forme chelatike (EDTA).  Permban gjithashtu L- aminoacide te lira 2% te cilat shtojne thithjen e metaleve nga bima dhe luajne rol  biostimulues ne bime.

 

UDHEZIME PERDORIMI

Sperkatje gjethore:  100 - 200 gr/100 l uje.  Ne rastet qe kemi mungesa te theksuara mikroelementesh perseritet sperkatja pas nje jave.

 

Nepermjet ujitjes me pika:  80 - 100 gr /dynim ne jave (ne toka me Ph < 7,5).

 

Kultura hidroponike:  3 - 4 kg /1000 litra solucioni te dendur (stock solution).

 

 

AMBALLAZHI:    1kg dhe 300 gr
 


PRODHUES:  FuturEco S.L.   SPANJE
PRODHUES:  TRADECORP SA SPANJE

Produkte speciale per ushqimin e bimeve

Ecoquel Micromix

ECOQUEL
bottom of page