top of page

Produkte speciale per ushqimin e bimeve

CALITECH

CALITECH

SOLUCION  NITRAT KALCIUMI(Mg2)  ME BOR(Bo),  BAKER(Cu), HEKUR(Fe),  MANGAN(Mn),  MOLIBDEN(Mo)  DHE ZINK(Zn)

SINTEZA
Azot total(Nitrik) 10% p/p
Oksid calciumi (CaO)15% p/p
Oksid magnezi(MgO) 2% p/p
Bor(B) 0,05% p/p
Baker(Cu) EDTA 0,04% p/p
Hekur(Fe) edta 0,05% p/p
Mangan(Mn) EDTA 0,1% p/p
Molibden(Mo) 0,001% p/p
Zink(Zn) EDTA 0,02% p/p
 

Calitech eshte nje formulim me permbajtje te larte kalciumi qe perdoret vecanerisht per parandalimin dhe sherimin e deficienses se kalciumit ne bime (Chery cracking, Tip Burn, Blossom End Rot, Bitter Pit etj).  Azoti Magnezi dhe mikroelementet qe permban, ndihmojne thithjen me te mire te kalciumit nga bimet.

UDHEZIME  PERDORIMI

 

SPERKATJE GJETHORE

PERIME:  5-6 trajtime me doze 200-300 ml/dynym nga formimi i frutave te para dhe cdo 12-15 dite.

 

PEME FRUTORE, AGRUME, ULLI GHE VRESHTA:

4-6 sperkatje me 200-300 ml/100 litra uje cdo 10-15 dite

 

LULE DHE PEME ZBUKURUESE:100-250 ml/100 litra uje cdo 15-20 dite.

 

TRAJTIMET NE TOKE: Per te gjitha kulturat 1-2 lit/dynym.

PERZIERJA

Calitech  mund te perzihet me shumicen e plehrave dhe pesticideve pervec vajrave minerale, fosfiteve, fosfateve,si dhe atyre me PH te larte. Keshillohet te behet nje prove e vogel para perdorimit.
 
KUJDES  Ruani amballazhin larg femijeve. I rezikshem ne rast se pihet.Ne raste kontakti me lekuren dhe syte shplahuni me uje te bollshem. Ruajeni ne ambjent te fresket dhe te thate.Mos tejkaloni dozat e sugjeruara.
 
PERZIEJENI MIRE  PARA PERDORIMIT.
PRODHUES:  TRADECORP SA SPANJE
bottom of page