top of page

Ne perpjekjen tone per te krijuar produkte innovative krijuam nje linje plehrash  kristalore te kompletuar qe permban:

 

Elementet baze ne formulime te ndryshme per te mbuluar nevojat e te gjitha kulturave ne te gjitha fazat e zhvillimit.

 

Mikroelemente ne permbajtje 15-20 here me te madhe nga produktet e kesaj kategorie.

 

Aminoacide (AM), Acide Fulvike(FA) dhe  Alga (Ascophyllum Nodosum-SW)

 

Ne mbi 50 analiza toke serrash qe kemi bere rezultatet treguan mungese te theksuar Hekuri(Fe), Zinku(Zn) dhe Bori(B).

Produkte speciale per ushqimin e bimeve

EVERYFERT “PLUS”

EVERYFERT PLUS

  “ TE GJITHA NE  1 ”

Me perdorimin racional te linjes se plehrave PLUS:

  • Mbulojme nevojat totale ne te gjitha fazat e zhvillimit dhe evitojme te gjitha karencat e mikroelementeve. Fermeri do te shtoje vetem Kalcium(Ca) dhe Magnez(Mg) sipas nevojave.

  • Shtojme ne menyre te ndjeshme rezistencen e bimeve ndaj “stressit” por edhe rikthimin e bimeve nga gjendja e “stressit” ne gjendje normale.

  • Fuqizojme zhvillimin e sistemit rrenjor dhe lulezimin.

  • Riperterijme  floren  bakteriale te tokes.

  • Permiresojme ndjeshem strukturen e tokes dhe thithjen e elementeve ushqyese.

  • Rrisim ne menyre te ndjeshme rendimentin dhe cilesine e produkteve te prodhuara.

 

Kujdes:plehrat kristalore te linjes PLUS perdoren vetem  nepermjet sistemit te vaditjes. Ndalohet perdorimi i tyre me sperkatje gjethore.

bottom of page