top of page

Albafert

Firma ALBAFERT  SH.P.K.  u krijua ne vitin 2016  me qender ne Sarande duke patur si objektiv thellimin dhe ngritjen ne nje nivel me te larte te perkjekjeve 20 vjecare te firmes Albaseed ne sektorin e ushqimit te bimeve.

Sot firma Albafert zoteron nje pakete te plote produktesh per ushqimin e bimeve dhe perfaqeson ne Shqiperi disa nga firmat me prestigjoze te botes ne kete sector, sic jane: HAIFA (Izrail), TRADECORP SA (Spanje), PHYTOTHREPTIKI (Greqi),  FUTURE ECO (Spanje), DISPER(Spanje), ALBION LABORATORIES (USA), etj. Me moton “PASION DHE DITURI” firma “ALBAFERT’ ka si qellim t’i jape fermerit dhe agronomit shqiptar mundesine per te arritur rendimentin maksimal ne te gjitha kulturat bujqesore dhe ne te gjitha kushet e kultivimit, ne baze te rregullave te bujqesise se integruar dhe per te prodhuar produkte cilesore, pa mbetje te demshme per konsumatoret dhe ambjentin.

Ne kete faqe interneti ju do te gjeni shumicen e produkteve te firmes, permbajtjen e tyre dhe menyren e perdorimit, si dhe programet analitike te pleherimit te shumices se kulturave.

Do te presim gjithashtu me kenaqesi pjesemarjen, sugjerimet, verejtjet dhe pervojen tuaj.

bottom of page