top of page

Produkte speciale per ushqimin e bimeve

PLEHERIMI I SALLATES

PLEHERIMI I SALLATES

Nevojat ne lende ushqyese per nje rendiment 5 tone/dynym jane:

Azot (N) - 15 kg, Fosfor (P2O5) – 7 kg, Potas(K2O) - 25 kg, Kalcium(CaO) - 8 kg, Magnez(MgO) -3-4 kg dhe disa gram Zn,Fe, Mn, Cu, & B.


PLEHERIMI BAZE

Hedhim Fertiblue 12-12-17 + 2 MgO +TE, 70 kg/dynym, para mbjelljes.

 

 


PLEHERIMI PLOTESUES

 

2 javet e para bejme 3 pleherime me plehrat e meposhtme:

1- RUTER AA   2 litra/dynym  + 1 liter HUMISTAR.

2-  POLYPLANT 16-8-24 + 4 MgO  + TE  3 kg/dynym.

3-  POLYPLANT 16-8-24 + 4 MgO  + TE  3 kg/dynym.

 

2 javet e ardhshme bejme 4 pleherime me plehrat e meposhtme:

1-  POLYPLANT 11-13-32 + 12 CaO 5 kg/dynym.

2-  POLYPLANT 16-8-24 + 4 MgO  + TE, 5 kg/dynym, + 1 liter HUMISTAR.

3-  POLYPLANT 11-13-32 +12 CaO, 5 kg/dynym.

4-  POLYPLANT 24-8-24 + TE,  5 kg/dynym.

 

30-35 ditet e ardhshme do te bejme 10 pleherime cdo 3 dite me plehrat e meposhtme:

1-  POLYPLANT 16-8-24 + 4 MgO + TE,  5 kg/dynym.

2- HUMICAL  2  litra/dynym.

3- POLYPLANT  16-8-24 + 4 MgO + TE, 5 kg/dynym.

4-  HAIFA DUO 14-0-28 + 10 CaO,  5 kg/dynym.

5-  POLYPLANT 24-8-24 + TE, 5 kg/dynym + 1 liter HUMISTAR.

6- HAIFA DUO 14-0-28 + 10 CAO,  5 kg/dynym.

7- HUMICAL  2  litra/dynym.

8-  POLYPLANT 24-8-24 + TE, 5 kg/dynym.

9-  HAIFA DUO 14-0-28 + 10 CaO, 5 kg/dynym.

     10- POLYPLANT 15-10-30 + TE, 5 kg/dynym.

 

PLEHERIMI GJETHOR

Per rezultate me te mira ne prodhim dhe cilesi, bejme disa sperkatje gjethore cdo 7 dite me kete radhe:

1-  Ruter AA, 400 ml/100 litra uje, per te ndihmuar zhvillimin e bimes dhe sistemin rrenjor.

2-  PHYLGREEN (alga me ekstraktim te ftohte) 200 ml/dynym.- per te permiresuar ambjentimin e       bimeve pas trapjantimit dhe per te luftuar stresset.

 3- TRAFOS Mg-B-Mn-Fe, 400 ml/dynym. Per te rritur rezistencen e bimeve ndaj semundjeve.

4- Ruter AA, 400 ml/100 litra uje.

 5- CALITECH  ( Kalcium ne perqendrim te larte, me mikroelemente) 300 ml/dynym.- per te rritur volumin, peshen dhe qendrushmerine.

6-  TRAFOS Mg-B-Mn-Fe , 400 ml/dynym

7-  CALITECH  ( Kalcium ne perqendrim te larte me mikroelemente) 300 ml/dynym

8-  TRAFOS Mg-B-Mn-Fe , 400 ml/dynym

9- FINAL  K (Potas organik, me peqendrim te larte) 200 ml/dynym.

 

Ne tokat alkalike per te ulur Ph-in perdorim LOWER 7  40-150 ml per cdo m3 uje vaditjeje.

bottom of page