top of page

Azot (N) nitrik  7%

Oksid magnezi (MgO) i tretshem ne uje:10%

Bor (B) i tretshem ne uje :0,25%

Hekur (Fe) i tretshem ne uje 0,05 %

Hekur (Fe) i kelatuar me EDTA 0,05%

Mangan (Mn) i tretshem ne uje 0,05%

Mangan (Mn) I kelatuar me EDTA 0,05%

Zink (Zn) i tretshem ne uje 0,02%

Zink (Zn) i kelatuar me EDTA 0,02%

Agjenti kelatik EDTA

Intervali i  Ph-it  qe garanton nje stabilitet

te mire te fraksionit kelatik: 4-9

Magnitech®  eshte nje solucion me permbajtje te larte nitrat magnezi i pasuruar me Bor dhe me nje game te kompletuar mikroelementesh te kelatuar me EDTA (Fe. Mn & Zn).

Magnitech®  eshte formuluar ne menyre specifike  per te shtuar thithjen e magnezit dhe eshte produkt ideal per te parandaluar dhe kuruar mungesen e magnezit duke siguruar maksimumin e aktivitetit fotosintetik, te cilesise se frutave dhe prodhimit.
 

DOZAT DHE MENYRA E PERDORIMIT:

Trajtime gjethore:

Vresht: 3-4 trajtime me 3-5 l/ha deri ne fillim te pjekjes.

Peme frutore,ulli, agrume: 3-5 l/ha (200-400 ml/hl) para lulezimit dhe ne vazhdim 2-4 l/ha cdo 15 dite duke filluar nga rrenja e petaleve deri nje muaj para vjeljes.

Patate: 3-4 nderhyrje  me 2-4 l/ha cdo 10-15 dite nga momenti  kur bima ka arritur lartesine 15-20 cm(fillimi I formimit te tubereve)

Perime (domate,patellxhan,spec,shalqi etj): 3 nderhyrje me 2-4 l/ha, kur eshte krijuar nje siperfaqe e konsiderueshme gjethore dhe cdo 7-14 dite.

Pjepra tranguj dhe kukurbitace ne pergjithesi: 2-4 l/ha kur kultura ka 4-6 gjethe, duke perseritur me 2-3 l/ha gjate zhvillimit te frutave.

Sallate, cikore etj: 3 nderhyrje me 2-4 l/ha pas krijimit te nje sistemi gjethor te mjaftueshem duke e perseritur cdo 7-14 dite.

Luleshtrydhe: 2-4 l/ha ne fazen e gonxheve jeshile dhe 2-4 l/ha ne rrenjen e  petaleve.

Drithera, leguminoze,kultura industriale: 3-5 l/ha  kur kultura ka 4-8 gjethe.
Rekomandohet te perdoret nje volum i mjaftueshem uji (minimum 150-200 litra/ha) per te siguruar nje mbulim optimal te siperfaqes gjethore.

Mos perdorni produktin ne lulezim.

Trajtime ne toke/me sistemin e vaditjes:

Per te gjitha kulturat: 10-15 l/ha ne cdo nderhyrje ,cdo 10-12 dite.

PERZIERJA: Perzihet me shumicen plehrave gjethore dhe pesticideve. Nuk perzihet me solucione te koncentruara fosforike.

Beni nje test para perzierjes. Mos perzieni me shume se 2 produkte.

PARALAJMËRIMET, PERDORIMI DHE RUAJTJA

Mbajeni larg femijeve. I rrezikshem ne rast se pihet. Kur bie me kontakt me lekuren ose syte te shplahet me uje te bollshem. Rruajeni ne ambient te fresket dhe te thate. Mos hidhni shishet ne ambjent.

Mos hani, pini ose tymosni kur përdorni kete product.

Mbajeni vetëm në enë origjinale. Përdorin produktin sipas udhëzimeve te etiketes. Në rast dyshimi, ju   lutemi  kontaktoni me  tekniket e firmes dhe agronomin e zones.

 

                                             PRODHUES:  TRADECORP SA SPANJE

Produkte speciale per ushqimin e bimeve

Magnitech

EC FERTILIZER
 

Solucion nitrat magnezi me bor(B), HEKUR(Fe),  mangan(Mn), dhe zink(Zn)

Permbajtja ne perqindje(p/p)

Magnitech

®
bottom of page