top of pagePERMBAJTJA NE PERQINDJE (P/P)

Anhidrid fosforik (P2O5) i tretshem ne uje : 28%

Oksid Potasi (K2O) i tretshem ne uje: 19%

Bor(B) i tretshem ne uje: 0,15%

Hekur (Fe) i tretshem ne uje : 0,1%

Hekur (Fe) kelat me EDTA: 0,1%

Mangan (Mn) i tretshem ne uje : 0,1%

Mangan (Mn) kelat me EDTA: 0,1%

Intervali i  Ph-it  qe garanton nje stabilitet

te mire te fraksionit kelatik: 4-9DOZAT DHE MENYRA E PERDORIMIT

Frutikulture:
Trajtime gjethore: 2 here me doze 3-5 litra/ha para dhe pas lulezimit.

 

Vresht:
Trajtime gjethore: 300-500 cc/100 litra uje ne fazen e fryrjes se sythave.

                             300-500 cc/100 litra uje ne fazen e daljes se lulerise.

                             300-500 cc/100 litra uje  ne fazen e rrenjes se luleve.

                             300-500 cc/100 litra uje ne fazen e lidhjes se kokrave.
 

Luleshtrydhe: 2 trajtime me doze  300-500 cc/100 litra uje ne fazen e lulezimit te pare.

Fasule-bizele: Trajtime gjethore  me doze 300-500 cc/100 litra uje ne fazen e 3-6 gjetheve.

Spinaq: 2 trajtime gjethore me 300-500 cc/100 litra uje pas formimit te gjetheve ne interval 7-10 dite.

Soje: Trajtim gjethor me doze300-500 cc/100 litra uje ne madhesine 10-15 cm.

Luledielli: Trajtim gjethor me doze 3-5 l/ha ne fazen e 8-10 cifte gjethesh.

Perdorni minimalisht 150-200 litra uje per hektar.

 

PERZIERJA: Perzihet me shumicen plehrave gjethore dhe pesticideve. Nuk perzihet me preparate me baze bakri.

Beni nje test para perzierjes. Mos perzieni me shume se 2 produkte.

Per te patur efikasitet maksimal sperkasni mbi gjethe te thata ,te pakten 3-4 ore para shiut.

 

PARALAJMËRIMET, PERDORIMI DHE RUAJTJA

Shkakton iritim serioz tek syte.

Lani mire duart pas perdorimit. Mbroni syte. NE RAST KONTAKTI ME SYTE: Shplani syte me uje te bollshem per disa minuta.Neqoftese kini lente hiqini nqs eshte e mundur.Vazhdoni te shplani. Neqoftese iritimi i syve vazhdon: Kerkoni ndihme mjekesore.

Tundeni mire para perdorimit. Te rruhet larg femijeve. Mos haqni, mos pini ose tymosni, kur perdorni kete produkt. Ruajeni ne vend te fresket dhe te thate per te evituar temperaturat ekstreme. Ruajeni vetem ne amballazhin original. Perdorni produktin ne baze te udhezimeve te etiketes. Ne rast dyshimi konsulltohuni me tekniket e firmes dhe agronomin e zones.

 Mos tejkaloni dozat e rekomanduara.     

 

 PRODHUES:  TRADECORP SA SPANJE

Produkte speciale per ushqimin e bimeve

TRAFOS B-Mn-Fe

Trafos B-Mn-Fe

EC FERTILIZER
Soilucion PK  28-19 me bor(B), fekur(Fe), dhe mangan(Mn) per perdorim gjethor.

bottom of page