top of page

Produkte speciale per ushqimin e bimeve

BORAMIN Ca

BORAMIN Ca

PLEH SPECIAL ME AMINOACIDE, KALCIUM, BOR DHE AZOT

BORAMIN Ca eshte nje produkt special qe perdoret per perballimin e mungeses se kalciumit dhe borit.  Mund te perdoret ne te gjitha kulturat ne perjashtim te kumbulles.
Permban L - aminoacide te cilat krijojne bashkime chelatike me metalet dhe keshtu thithen shume me lehte nga bimet. Perdorimi i BORAMIN Ca mund te behet me sperkatje gjethore ose nepermjet vaditjes me pika.


DOZAT DHE MENYRA E PERDORIMIT
Nderhyrjet fillojne nga fillimi i lidhjes se frutave deri ne pjekje.
 
SPERKATJE GJETHORE: Keshillohen 2 - 3 nderhyrje cdo 15 dite me dozen 300 - 500 cm3/100 litra uje. Duhet te behet lagje e plote e bimes.
 
ME VADITJE:   Behen 2 - 3 nderhyrje me 800 - 1500 cm3/dynym
Doza varet nga indensiteti i karences.

PERZIERJA
Perzihet me shumicen e plehrave dhe produkteve te mbrojtjes se bimeve pervec vajrave minerale, squfurit, preparateve me baze bakri dhe atyre shume alkalike.

PARALAJMËRIMET, PERDORIMI DHE RUAJTJA
Ruajeni produktin ne vende te fresketa dhe te thata, ne temperature nga 5-35 grade c.
Mbajeni ne vende te thata, te fresketa dhe te ajrosura. 
Gjate perdorimit vishni maske dhe dorashka.
Shplahuni me uje te bollshem ne rast kontakti me lekuren dhe syte.
Mbajeni produktin larg femijeve dhe kafsheve.
Mos e pini.
Ruajeni produktin vetem ne amballazhin original.
Perdorni produktin ne baze te udhezimeve te etiketes.
Ne rast dyshimi konsulltohuni me tekniket e firmes dhe agronomin e zones.
Mos hidhni shishet dhe produktin ne ambjent.
PERDORENI VETEM KUR ESHTE I NEVOJSHEM.
Mos tejkaloni dozat e rekomanduara.
PERZIEJENI MIRE PARA PERDORIMIT.
PRODHUES:  TRADECORP SA SPANJE
bottom of page