top of page

FORMULIM GJETHOR I studiuar PER TE GJITHA KUKTURAT.

“SUPERB PLUS” 20-20-20 +TE + 2% SW + 6,3% GB eshte nje formulim gjethor i domosdoshem per te gjitha kulturat .

Thithet  lehte nga gjethet, ka analogji perfekte ne makro dhe mikroelemente,  me qellim rritjen e prodhimit,  parandalimin dhe sherimin e karencave (fale permbajtjes se larte ne mikroelemente ne forme EDTA), rritjen e ekuilibruar te bimes, shtimin e volumit te sistemit rrenjor rritjen e cilesise dhe sasise se kokrave dhe luftimin e “stessit”.

 

Perbehet nga lende te para me cilesi dhe tretshmeri te larte, pa kripera natriumi dhe klori. Azoti eshte ne forme ureike (NH2) per thithje me te mire nga gjethet.

 

DOZAT DHE MENYRA E PERDORIMIT:

mund te perdoret ne te gjitha kulturat dhe ne te gjitha fazat e ciklit biologjik.

Fale sintezes se ekuilibruar rekomandohet te perdoret pas lulezimit me qellim rritjen e peshes se frutave dhe pjekjen e tyre normale.

Doza e rekomanduar eshte 500-1000 gr/100 litra uje. Nderhyjme ne oret e fresketa te dites.

 

PARALAJMERIME:

 

“SUPERB PLUS” perzihet me te gjitha plehrat dhe pesticidet , duke perjashtuar vajrat minerale, produktet qe permbajne kalcium , preparatet e bakrit dhe phosethyl. Ne perzierjet me produktet e ndryshme perdorim dozen minimale. Ne perzierjet me produkte te panjohura bejme nje prove me  sasi te paket.

 

Produkte speciale per ushqimin e bimeve

SUPERB PLUS 20-20-20 + TE

Superb Plus

( 0,2% Fe,  0,1 % B,  0,2% Zn,  0,2% Mn,  0,2% Cu )
2% SW   6,3 % GB

                                                                                                                *Krijon lidhje kelatike me EDTA.                                     

bottom of page