top of page

PERMBAJTJA

AZOT(N) TOTAL: 9% W/V

CALCIUM (CaO): 15% w/v

MAGNEZ (MgO): 3,5%  w/v

BOR (B): 0,25% W/v

 

PERDORIMI

Sperkatje gjethore:  0,5 l/100 litra uje.

Doza varet nga kultura dhe faza e zhvillimit.

Preferoni dozen minimale duke e perseritur cdo 10 dite.

VADITJE ME PIKA:  2 – 3 litra / dynim

Perdoreni ne fund te vaditjes dhe pas perdorimit vadisni me uje te paster  10 – 15 minuta.

Dozat e perdorimit jane relative prandaj fermeret duhet te keshillohen gjithmone me agromomet e zones.

 

BASHKESHOQERIMI:

Mund te bashkeshoqerohet me shumicen e plehrave dhe pesticideve, pervec atyre me permbajtje fosfori dhe produkteve alkalike.

Beni nje prove para perzierjes.

Produkte speciale per ushqimin e bimeve

NITROCALMAG

Nitrocalmag
bottom of page