top of page

SINTEZA
aminoacide te lira 4%

fosfor(p2o5) 12%

kalium(k2o) 16%

bor(b) 0,5% 

formulimi frutaliv ka per qellim dhenjen e energjise tek bimet ne momentin e lidhjes dhe pjekjes se frutave. Ka efekt stimulues dhe jep tek bimet elemente ushqyes dhe energji qe jane te nevojshme per te prodhuar fruta te shijshme dhe cilesore.

Mund te perdoret nga gjethet dhe nga toka, ne serre dhe ne fushe.
 

Kulturat qe perdoret:
 

Domate spec ,trangull,shalqi pjeper,kungull,barbunje:   600-800 cc/dynym,duke filluar nga lulezimi deri ne pjekjen e frutave.
 

Patate, peme frutore,agrume,vresht,ulli:       400-800cc/dynym ne periudhen  e rritjes dhe pjekjes se frutave.
 

Ne trajtimet gjethore:    200-300 cc/100 litra uje.

PRODHUES:  FUTURE ECO S.L  SPANJE

Produkte speciale per ushqimin e bimeve

FRUTALIV

FRUTALIV

Stimulues special per lidhjen, madhesine, shijen dhe ngjyren e frutave
 

bottom of page