top of page

HUMICAL eshte nje produkt qe permban kalcium (me EDTA) dhe acide humike.  Prodhohet me nje menyre te vecante gje qe e ben produkt ideal per perballimin e te gjitha problemeve qe lidhen me mungesen e kalciumit dhe disponimin e tij ne bime.

Ky formulim vepron me shume menyra dhe reagimi i secilit prej perberesve te tij ka rezultate permbledhese te shumefishuara sesa po te perdoreshin secili vec e vec.  Acidet humike permiresojne karakteristikat fiziko - kimike te tokes dhe si rezultat kemi strukture dhe teksture me te mire, ajrosje me te mire te saj, aftesi me te larte per kembimin e kationeve dhe gjithashtu rritjen e kapacitetit ujembajtes dhe zhvillimin me te mire te mikroorganizmave.  Kalciumi qe permban HUMICAL mbrohet nga faktori chelatik EDTA dhe keshtu ne cdo rast eshte i disponueshem ne bime.  Mungesa e kalciumit ne toke perballohet mjaft mire me perdorimin e HUMICAL akoma dhe ne kushte te veshtira tokesore.

Produkte speciale per ushqimin e bimeve

HUMICAL

Humical

Acide humike te pasuruara me kalcium chelatik EDTA

FORMA: I lengshem, i zi

 

KARAKTERISTIKA:
a) Factori chelatik EDTA

b) Pesha specifike 1.2 gr /ml

c) PH : 10 - 10.5

 

DOZAT DHE MENYRA E PERDORIMIT

VADITJE ME PIKA

Peme frutore:  1.5 - 3 litra /dynim.  Nderhyrja e pare behet ne fillim te vegjetacionit dhe ndjek e dyta rreth 20 dite me vone.  Doza vjetore eshte 3 - 6 litra /dynim.

 

..njevjecare:  1.5 - 3 litra /dynim.  Ne perimet dhe bimet dekorative nderhyrja e pare behet nje jave pas mbjelljes ose trapjantimit.  Ndjek nderhyrja e dyte 20 dite me vone.  Sasia totale per nje cikel kultivimi eshte 3 - 6 litra /dynim.

 

PERZIERJA

HUMICAL perzihet me shumicen e plehrave dhe pesticideve pervec atyre me Ph acid, vajrave minerale, acidit nitrik dhe nitratit te kalciumit.  Beni nje prove te vogel para perzierjes.

 

Permbajtia  1, 5 dhe 20 litra

 

                         PRODHUES: TRADECORP SA SPANJE
bottom of page